4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başarılı öğrencilere sinema ödülü

Adana'nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından takdir veya teşekkür belgesini getiren ilköğretim öğrencilerine sinema bileti ve başarı belgesi verildi.

Belediye Başkan Hüseyin Sözlü, Ceyhan sınırları içerisinde eğitim gören ilköğretim 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere sinema bileti hediye ettiklerini ve başarı belgesi verdiklerini söyledi.

Başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Sözlü, "Öğrencilerimiz eğitim-öğretim yılı boyunca ders çalışarak ve sınavlara girerek stresli bir dönem geçirdiler . Bizler de başarılı öğrencilerimizi hem sevindirmek hem de diğer öğrencilerimize de örnek olması açısından sinema bileti ile ödüllendirdik. Ayrıca kendilerine bir de başarı belgesi düzenledik” dedi.

Sözlü, geçen dönemde ise takdir veya teşekkür belgesi getiren başarılı öğrencilere kitap seti hediye ettiklerini de sözlerine ekledi.Öğrenciler ise bedava sinema bileti almanın sevincini yaşarken, “Hem okulda başarılı olduğumuz için sevindik hem de bedava sinema bileti kazandık. Belediye başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.

Öte yandan, sinema bileti almaya hak kazanan öğrencilerin, taktir veya teşekkür belgeleriyle birlikte kimliklerini de yanlarına alarak Ceyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunmaları gerektiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 17:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?