3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Başbakan Erdoğan Adana'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış ve TOKİ konut anahtar teslim törenine katılmak üzere özel uçak "Ata" ile Ankara'dan Adana'ya geldi.

Başbakan Erdoğan'ı Adana Havalimanı'nda Adana Valisi İlhan Atış, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, milletvekilleri ile öteki yetkililer karşıladı.

Erdoğan'ın gelişi sırasında hava alanında ve çevresinde geniş önlemleri alındı. Erdoğan'ın bineceği otobüste polis köpekleri eşliğinde sıkı bir şekilde arandı. Hava alanına girenler üst aramasından geçildi.

Otobüsle tören alanına hareket eden Erdoğan, yol boyunca durarak, vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara oyuncak dağıttı. Bir ilköğretim okulundan çıkan öğrenciler, Başbakan Erdoğan'ın dağıttığı oyuncakları alabilmek için izdihama yol açtı.
Erdoğan, aralarında eğitim kurumu, KÖYDES ve sağlık tesislerinin bulunduğu projelerin toplu açılışını gerçekleştirecek, TOKİ'nin 3046 konut anahtar tesliminin yapılacağı tören alanına geçti.

Erdoğan, törenden sonra sırasıyla Adana Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Hasan Adalı Lisesi ile Limak Holding kuruluşu olan Limkon'un Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu Meyve Suyu Konsantre Tesisi'nin açılış törenine katılacak.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 14:31:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Muharrem Güven IP: 212.175.112.xxx Tarih : 16.05.2008 10:25:55

Sayın başbakanımıza Sonsuz ŞükranLar...Onu ve Ekibini Bizler Çok Seviyoruz...Pozantı AiLesi...