2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Başbakan Erdoğan geliyor

BAŞBAKAN ERDOĞAN 4 HAZİRAN'DA ADANA'DA

AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti'nin 3. dönemde de iktidar olma fırsatını, yaptığı hizmet ve yatırımlarla yakaladığını söyledi. Kebude, “Unutmayalım ki, bu durum bugüne kadar hiçbir siyasi partiye de bu nasip olmadı. Bu nedenle Adana mitingi tarihi önem taşıyor. Biz de tüm kadrolarımızla bu mitinge en iyi biçimde hazırlandık” dedi.

Parti yöneticileriyle birlikte AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlemiş olduğu ortak toplantıda konuşan Kebude, Başbakan Erdoğan'ın 4 Haziran Cumartesi günü Adana'da gerçekleştireceği mitingle ilgili açıklamalarda bulundu. Uğur Mumcu Meydanı'ndaki mitingle birlikte Erdoğan'ın halka hitap edeceğini kaydeden Kebude, etkinlikle ilgili çalışmaların da büyük bir titizlikle yürütüldüğünü anlattı.

Başbakan Erdoğan'ı; 'Yüzyılın Başbakanı', 'Dünya Lideri' ve 'Büyük Usta' olarak da tanıtan Kebude, “Başbakanımız ve Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, kentimizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Her seçim döneminde olduğu gibi 4 Haziran'da da AK Parti yine en görkemli, en coşkulu parti mitingini Adana'da düzenleyecektir. 4 Haziran Cumartesi günü, bizim ve tüm halkımız için demokrasi şölenidir. Uğur Mumcu Meydanı'nda tüm vatandaşlarımızla birlikte sadece Türkiye için değil, artık dünya için de lider rolü üstlenmiş Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olacağız” dedi.

AK Parti'nin iktidarda olduğu 8.5 yıllık zaman diliminde; sağlıktan eğitime, dış politikadan milli savunmaya, gençlik ve kadın politikalarına kadar birçok alanda ortaya koyduğu çalışma ve hayata geçirdiği proje ve yatırımlarla da Türkiye'nin yüzünü güldürdüğünü anlatan Kebude, kendilerinin; 'ustalık dönemi' olarak nitelendirdikleri 3. dönemde halkın kendilerini yeniden iktidara taşırken, Recep Tayyip Erdoğan'ın da yeniden 'başbakanlık koltuğu'na oturacağını iddia etti. Kebude, “AK Parti, Başbakanımızın öncülüğünde 3. kez iktidar olma fırsatını, yaptığı hizmetlerle, uygulamalarıyla yakaladı. Unutmayalım ki bugüne kadar hiçbir siyasi partiye de bu nasip olmadı. Bu nedenle Adana mitingi tarihi önem taşıyor. Biz de tüm kadrolarımızla bu mitinge en iyi biçimde hazırlandık” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 14:48:00
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 11:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?