2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Basına gözdağı tepki topladı

Adana basketbolunda esen değişiklik rüzgarlarını gazetesinde yansıtan basketbol yazarı Yalçın Göl’e verilmek istenen gözdağı tepkilere neden oldu.
 
MHK Asbaşkanı Sinan’ın görevde kaldığı süre içinde verimli çalışmalar üretilmediğini öne süren Adana Ekspres Gazetesi ve Türk basket.net yazarı K.Yalçın Göl, gazetedeki köşesinde Sezer Sinan tarafından tehdit edildiğini bildirdi. Adana Basketbol İl Temsilcisi Sinan’ın tehdit kokan sözlerine muhatap olduğunu belirten gazeteci Göl, bu tarzla yönetilen Adana basketbolunun iyi yolda olmayacağını ifade etti.
 
Gençlik ve Spor Adana İl Müdürü Muhittin Yıldız’ın tarafsız bir makamda oturduğunu kaydeden Göl, gazetedeki yazısında özetle şu görüşlere yer verdi: “ Sezer Sinan, gözdağı kokan sözlerini Menderes Kapalı Spor Salonundaki bir röportaj esnasında söyledi. Adana’ya gelen basketbol federasyonu yönetim kurulu üyesi Jülide Sonat, Koordinatör Füzen Sönmez, Menecer Mihriban Sönmez, Bayan milli takım antrenörü Cem Akdağ, Botaşspor Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ve Adana Basketbol İhtisas Kulübü Başkanı İbrahim Gazioğlu’nun bulundukları bir ortamda söyleşiyi bölerek, kapı önüne gelmemi sağladı ve orada tehdit etti.  Son derece üzücü ve düşündürücü bu tavrı basketbol kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.
 
Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan spor otoriteleri MHK asbaşkanı Sinan’ın tavrını yakışıksız bulduklarını söylediler. Basketbol maçlarını takip eden gazeteciler de basına açık ya da kapalı saldırıları kınadıklarını bildirdiler.
 
 
AZMİ ERTAN
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2004 Pazar 22:31:35
Güncelleme :29 Kasım 2004 Pazartesi 13:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?