5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Başkan, başhekime sahip çıktı

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Belediye Başkanvekili Ali Gören’e yapılan saldırıyı kınarken, Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Ünaldı’ya da sahip çıktı.

Durak,“ Bir kısım basında çıkan kasıtlı, yalan ve yönlendirici haberlerle dürüst ve namusuyla çalışanlar yıpratılmamalıdır” dedi.

Belediye Başkanı Durak, meclis salonu kapısında yumruklanan Ali Gören’e yapılan saldırıyı değerlendirerek, “Neresinden bakarsanız bakın, eski bir milletvekili, eski bir Genel Başkan Yardımcısı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, Seyhan Belediye Meclis üyesi, profesör kariyerine sahip, TBMM KİT Komisyonu Başkanlığı yapmış bir insan. Bu olay hafif bir olay değil. Şiddetle kınıyorum” diye konuştu.

DÜRÜST VE NAMUSLU

Durak, ihaleye fesat karıştırıldığı ileri sürülen Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Ünaldı’ya sahip çıkarak, “Uzun yıllardır Ünaldı’yı tanıyorum. Adana SSK’da 27 yıllık hizmeti var. 15 yıldır başhekimlik yapmış bir insan. Binden fazla ihale yapmış, bugüne kadar kötü niyeti görülmemiş, 10 ayrı hükümet, dolayısıyla da en az 10 ayrı bakanla çalışmış, iktidarlar, valiler, siyasetçiler değişmiş, Ünaldı değişmemiş. Bana benzer tarafı var. Ben de 40 yıldır Adana’da etkili yerlerde bulundum. Genelde seçim arifelerinde benim hakkımda da asılsız suçlamalar yapılmaktadır. Dürüst, namuslu, çalışkan, taviz vermeyen, halkın hakkını savunan her birim amirinin başına gelebilir. Saldırı da, iddia da, iftira da olur“ şeklinde konuştu.

Azmi Ertan-Kenthaber/Adana
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 11:02:01
Güncelleme :24 Haziran 2005 Cuma 13:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?