2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Başkan aday adayları basına tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Adana'nın merkez Seyhan ilçesi belediye başkan aday adaylarını basın toplantısıyla tanıttı.

MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Seyhan Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan emekli bankacı Ahmet Özlü, tekstilci Ahmet Zaimoğlu, Op. Dr. Fatih Karayandı ve makine mühendisi-işadamı Faruk Aksoy ile birlikte Seyhan Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, "Seyhan'ın son 5 yılı kayıptır" dedi.

Kanlı, Seyhan ve Çukurova ilçesi sınırları içindeki bilboardların MHP'li aday adayları tarafından kiralanamadığını da ileri sürdü. Bu konuda Seyhan Belediyesi'nden ihale ile ilan tahtalarını kiralayan şirkete yapılan müracaatta, şirketin bir gün süre istedikten sonra "Yerler dolu" cevabını verdiğini iddia eden Kanlı, "Bunun üzerine parti yetkililerimiz, ticari bir şirket adına müracaatta bulunmuş ve 247 yerin boş olduğu cevabı verilmiştir. Şimdi soruyoruz; bu ilan tahtalarının MHP'nin aday adayına dolu olması, bir korkunun göstergesi midir?" diye sordu.

Kanlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Arkadaşlarımızın sloganı 'Hepimiz birimiz için, hepimiz Seyhan için'. Arkadaşlarımız 'Her türlü hizmeti namusumuz ve şerefimizle yapacağız' diye ant içtiler. 'Hepimiz bu vatan için kınalı kuzularız' diye yola çıktılar. Ben de ilçe başkanı olarak teşkilatımız ve aday adayı arkadaşlarımız adına bütün Seyhanlı hemşehrilerimize; belediye kaynaklarını hiçbir şekilde israf etmeden, partizanlık yapmadan kullanacağımıza, huzur için el ele kardeşçe bir Seyhan için çalışacağımıza namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 15:45:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Remzi CANGÜVEN IP: 78.166.5.xxx Tarih : 21.11.2008 20:17:38

SAYIN YUSUF KANLI BEYEFENDİYE BAŞARILAR DİLİYORUM!