2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Başkan Durak'a kulüplerden ziyaret

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, gençleri kahvehane köşelerinden kurtaracaklarını söyledi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Gülleri ile futbol federasyonu Adana yetkilileri ve amatör spor kulüpleri ve antrenörlerini Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda kabul eden Başkan Durak, Adanalı gençleri kahve köşelerinden kurtaracaklarını söyledi.

Geçmişte Adana’nın özellikle yüzme sporunda Türkiye’de adını duyurduğunu, Adana Demirspor Sutopu Takımı’nın 21 yıl Türkiye şampiyonu olduğunu hatırlatan Başkan Durak, “Yine aynı başarılara imza atmak için Büyükşehir Belediyesi olarak altyapıya çok önem veriyoruz. Çim sahalı stadyumlar ile yüzme havuzlarında yetişen gençler, geleceğin yıldızları olacaktır. Sizlerle el ele vererek bunu başaracağımıza inanıyorum. Altyapıya yaptığımız yatırımlarla Adanalı gençleri kahve köşelerinden kurtaracağız. Ayrıca, kulüplerimizin lisans ve vize işlemleri için Futbol Federasyonuna yatırması gereken paralar varmış. Bu konuda sizleri ekonomik olarak rahatlatmanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Gülleri de, spor kulüpleri adına maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Başkan Durak’a teşekkür etti. Gülleri, “Amatörler için yaptıklarınızı biliyoruz. Özellikle futbol ve yüzme branşlarında çok önemli tesisler kazandırdınız. Bundan dolayı sizlere minnet ve şükran duygularımızı sunmaya geldik” dedi.

Daha sonra, amatör spor kulüpleri temsilcileri Başkan Durak’a çeşitli plaket ve çiçekler sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 13:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?