4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başkan Durak'a ziyaretçi akını

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak makamında kutlamaları kabul etmeyi sürdürüyor. Bugün de Organize Sanayi Bölgesi, Adana Vali Yardımcıları, Atatürkçü Düşünce Derneği ile AGİAD Başkan ve yöneticileri Başkan Durak’ı ziyaret ederek, yeni dönemde başarı dileklerini ilettiler.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vedat Kahyalar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Durak’ı kutlayarak “Hayırlı olsun” dediler.Adana Vali Yardımcıları Mehmet Demir, Nurettin Güven, Fikret Deniz, Reşat Özdemir, Erdem Kıyak, İbrahim Avcı, İsmail Korkmaz, Turgut Seniner ve Haluk Sezen de, Başkan Durak’ı ziyaret edip başarılar diledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şubesi Başkanı Süleyman Özkan ve yönetim kurulu üyeleri de, yeniden göreve seçildiği için Başkan Durak’ı kutladılar.
Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Mehmet Işıkay ve yönetim kurulu üyeleri, başarı dileklerini ileterek, “Sayın Başkan inşallah önümüzdeki 5 yıllık dönemde de Adana'daki başarılı hizmetlerinize devam edeceksiniz" dediler.

TSYD'NİN ZİYARETİ

Bu arada, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Nihat Geven ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ı ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dediler.

Ziyaret sırasında Başkan Durak’ı Yönetim Kurulu adına kutlayan TSYD Adana Şube Başkanı Nihat Geven, spor altyapısı konusunda Adana’ya yaptıklarınızı bildiklerini söyleyerek, “Sizi spor dostu olarak görüyoruz. Sporun her dalı için koyduğunuz katkılar ortada. Umarız aynı katkılar bundan böyle de devam edecektir” şeklinde konuştu.

Başkan Durak’tan Adana Demirspor ve Adanaspor’un Süper Lige çıkması için de destek isteyen Geven, “Takımlarımız Süper Ligde olursa, spor yazarları da süper lige çıkacaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Durak da, daha önce olduğu gibi spor altyapısına her türlü hizmeti yapmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Başkan Nihat Geven, ziyaret sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’a, TSYD rozeti taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 17:38:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?