4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başkan Durak'a ziyaretler sürüyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak makamında kutlamaları kabul etmeyi sürdürüyor.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Coşar ve yönetim kurulu üyeleri, Tuzla Belediye Başkanı Cumali Portakal ve Meclis üyeleri ile Adana Kabzımallar Odası Başkanı Şefik Özbeyli yönetim kurulundan sonra Adana Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Başkanı Şükrü Erdem de Başkan Durak’ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Adana’da 21 yapı denetim kuruluşunun bulunduğunu söyleyen Adana Yapı Denetimleri Kuruluşları Birliği Başkanı Şükrü Erdem, 16’sının kendilerine üye olduğunu, 5 firmanın ise dışarıda kaldığını söyledi.

Birlik çatısı altında bulunmayan 5 yapı denetim firmasının denetim altına alınması için, ruhsat verme yetkisine sahip ilçe belediyelerinin bunları birliğe yönlendirmesi gerektiğini söyleyen Başkan Durak, “Yapı denetim firmaları aynı çatı altında toplanmalı. Denetimler bu Birlik tarafından yapılmalı. Böylece, belli birkaç mimarlık bürosunun, ilçe belediyeleri ile iyi geçinerek çok sayıda projeye onay verme yanlışlığı da ortadan kalkmış olacaktır. Ayrıca, daire alacak kişiler de, mülk satın almadan önce müteahhit seçimine dikkat etmeli” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 15:43:54
Güncelleme :29 Nisan 2009 Çarşamba 16:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?