30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Başkan Durak'tan bayram mesajı

Türkiye Belediyeler Birliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak Adanalılar’ın, Türk milletinin ve bütün İslam aleminin bayramını kutladı.

Durak, yaptığı açıklamada, dini bayramların; insanların birbirlerine daha çok yakınlaştığı, kardeşlik, dostluk ve sevgi duygularının daha da kuvvetlendiği günler olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberliğin pekiştiği bu özel günlerde, dargınlık, küskünlükleri ve düşmanlıkları bir kenara bırakmalıyız” dedi.

Başkan Durak, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında daha sonra şu görüşlere yer verdi:

"Dini bayramlar; tanıdık, eş, dost ve akraba ziyaretlerinin; sevincin, mutluluğun, yakınlaşmanın ve dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı çok özel günlerdir. Günlük yaşamın sıkıntılarını bir kenara bırakarak ailemizle, sevdiklerimizle, eş ve dostlarımızla sevgi dolu günler geçireceğiz. Bizler, bu güzel duyguları diğer günlere de taşıyarak, hoşgörüyü, anlayışı ve sevgiyi hayatımızın belirleyici temel faktörü haline getirmeliyiz."
Dünyada yaşayan bütün insanlar için de aynı dilek ve temennilerde bulunan Durak, “Bu duygu ve düşüncelerle Adanalı hemşehrilerimin, yüce milletimin ve bütün İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 11:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?