2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Başkan Durak'tan gece denetimi

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan Baraj Gölü'nün karşısına yapılan ve Menderes Bulvarı’nın iki katı uzunluğunda olan yeni bulvar açma ve piknik alanları düzenleme çalışmaları hızla sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Gülşen ile birlikte karşı sahillerde gece denetimi yapan Başkan Durak, gölün karşısında bulunan Bayram Hacılı, Menekşe ile Kabasakal, Şambayat, Karahan'da ve 100. Yıl Mahallesi'nin batısından Gürselpaşa’ya kadar olan bölgelerde bulvar ve piknik alanları yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Durak, “Şu an 12 ayrı noktada çalışmalarımız gece-gündüz devam ediyor. Yukarıdan bakıldığında, 3 ayrı yerde sadece ışıklar görülüyor, bu ışıklar çalışan iş makinelerime ait. Karşı sahildeki bulvarımızın çevresinde yapımı ve düzenlemesi devam eden piknik alanları da Menederes Bulvarı’ndaki piknik alanlarından (Menderes Adası dahil) 10 kat daha büyük olacak” dedi.

Bu ayın sonunda asfalt çalışmasının bitmesi ile birlikte bulvarın isminin yine Adanalılar tarafından konulacağını da kaydeden Durak, “Nasıl ki Sevgi Adası’nı, köprülerin ismini sevgili hemşerilerimin arzusu üzerine belirlediysek, karşı sahillerdeki bulvarın ismini de yine Adanalıların tercihi ile belirleyeceğiz. Halkımıza danışarak ve yöneticilerle uyum içerisinde çalışarak başarıyı yakalıyoruz. Gönül ister ki her kurum aynı olsun, aynı başarıyı yakalasın ve halka daha iyi hizmet verilsin” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 22:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?