3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Başkan Durak'tan teşekkür ziyareti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak dün tam sayfa ilan vererek 'Çatalan Suyuna Teşekkür' eden iki esnafa bugün ziyarette bulundu.

Ayakkabı imalatı yapan Bahri Usta ve Özcan Ünveren adlı iki esnaf bir gazeteye tam sayfa ilan vererek Büyükşehir ve ASKİ'ye teşekkür etti. Bunun üzerine Başkan Durak, Çatalan suyunun hizmete verilmesinden bu yana geçen iki yıldan sonra iki esnaf, "Bizim ne belediye ile ne de siyasi partiler ile bir işimiz olmadı. 80-100 işçi çalıştırıyoruz. Soğuk su bulma meselemiz vardı. Başkanın getirdiği Çatalan suyu ile bu mesele kalktı. Bunun için teşekkür etme ihtiyacı duyduk ve tam sayfa ilan verdik " dedi.

Başkan Durak da soğuk suyun milyonlarca insana nasıl ulaştırıldığını hatırlattı. Durak, "Torosların karı Mart ayında eriyor. Biz bu eriyen suyu depoluyoruz. Yaz mevsiminde de insanlarımızın kullanımına sunuyoruz" şeklinde konuştu.
Esnaf Özcan Ünveren ziyaret sırasında, "Başkanım ilanımıza 50-60 kişi teşekkür etti. Ama 3-4 kişi de tehdit etti. 'Bize niye bu ilanı veriyorsunuz' dediler. Biz bu kişilerin telefonlarını Savcılığa bildirdik" diye gelen tepkileri aktarınca Başkan Durak, "Onların ufukları almıyor" cevabını verdi.

Ziyaret sırasında Aytaç Durak işçilere ayakkabısını tamir ettirdi. Özcan Ünveren ve Bahri Usta daha sonra Başkan Durak'a üç çift yeni ayakkabı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 15:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?