3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Başkan Durak'tan vatandaşa mektup

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, ASKİ faturalarıyla birlikte ev ve iş yerlerine gönderdiği mektupla, seçim öncesi alacağı siyasi kararla ilgili yine halkın görüşlerine başvuruyor.

Mart 2009’da yapılacak yerel seçimlerle ilgili vatandaşların düşüncelerini birebir öğrenmek amacıyla yine hemşehrilerine danıştığını söyleyen Başkan Durak, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“İnsanların her konuda karar vermeden önce çevresine danışması en sağlıklı yöntemdir. İnancımıza göre de istişare sünnettir. Başkanlık dönemlerimde alacağım önemli kararlar öncesi hep halka, yani sizlere danıştım. Yine her zaman dediğim gibi halka mal olmayan projelerin başarı şansı yoktur. ‘Halkın desteği sürdükçe her engeli aşarız.’ Bu da benim sözümdür. Halk desteğinin yanımda, arkamda olup olmadığını görmek istiyorum. Halk çoğunluğunun vereceği mesaj, siyasi kararımda etkili olacaktır. Her ne kadar ‘ben anket yaptırmıyorum’ dediysem de, aşağıda metni görülen ve tarafımdan gönderilen mektup dikkatle incelendiğinde, bir anket olmayıp sadece halkımızın değerli fikirlerini birebir öğrenmek olduğu anlaşılacaktır. Hemşehrilerimin görüşlerinin, vereceğim karar için çok etkili olacağını ifade eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 12:00:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?