3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Başkan görme engellileri unutmadı

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Oğuz Kağan Köksal Görme Engelliler İlköğretim Okulu’nda eğitim ve öğrenim gören öğrencilere battaniye, yorgan ve nevresim bağışında bulunuldu.

Başkan Durak’ın talimatı sonucu temin edilen battaniye, yorgan ve nevresimlerin teslim töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Nükhet İnsel, “Belediyemizce alınan 100 battaniye, 100 yorgan ve 100 nevresim takımını okulda öğrenim gören öğrencilerin kullanıma sunuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman kültürel, sportif ve sosyal aktivitelere katkıda bulunmaktayız. Bugün de görme engelli çocuklarımıza yardım için buradayız. Yardımlarımız bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Oğuz Kağan Köksal Görme Engelliler İlköğretim Okulu Müdürü Ali Büyükoğlu da, 1999 yılında hizmete giren okulda 84 öğrencinin eğitim aldığını söyleyerek, “Mersin, Hatay ve Osmaniye’den gelen öğrenciler burada yatılı olarak eğitim ve öğrenim görmektedir. Bağış nedeniyle Başkanımız Durak ve sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 12:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?