4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başkan Özgan iddiaları yalanladı

Kozan Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Kazım Özgan, hakkındaki iddiaları yalanlarken, "Rüşvet istediğimizi ispatlasınlar bu görevi bırakacağım" dedi.

Seçimlere çok az bir zaman kalmasına rağmen mahalle ve ev toplantılarını hızla sürdüren Özgan, hakkındaki iddialara cevap veriyor. Özgan, hakkında ‘Kozan’da TOKİ konutlarına Güneydoğulu ve Sivaslıları getirttiğini söylediklerini hatırlatarak, "Hatta bunun yüzünden ‘Başkanım ben öyle dediler diye ev almadım ancak şimdi çok pişmanım’ diyenler bile oldu. Bizler eskiden Kozan’a bir misafir geldiği zaman konaklayacağı bir alan bulamıyorduk ama şimdi Kozan olarak biz misafirlerimizi Konak’ta ağırlıyoruz. Bize konaktan değil sokaktan yönetiyorlar diyorlar ama biz o konağı faaliyete geçireli 3 ay bile olmadı. Halbuki onlar birçok değerli konakları yıkarak oralara binalar diktiler" dedi.

Kozan Belediyesi’ne 65 milyon lira para geldiğini bu paranın 35 milyon lirası personelin maaşına, 5 milyonu emekli olanların tazminat olarak verildiğini, 5 milyon liranın da altyapı ve asfalt çalışmasına harcandığını anlatan Özgan, şunları söyledi:

"Biz kimseye beş kuruş para yedirtmedik. Desin ki imarda, şurada burada bizden rüşvet istediler diye kanıtlasınlar ben bu görevi bırakacağım. Ne demiş Hz. Mevlana, ‘Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye.’ Her söylenene inanmayın bizim her şeyimiz ortadadır. Kötü söz sahibine aittir sizler iyiyi ve kötüyü ayırt edecek kadar aklı başında insanlarsınız o yüzden lafı söyleyene bakın ve doğru olup olmadığını zaten anlarsınız."
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 11:58:14
Güncelleme :17 Mart 2009 Salı 12:02:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?