4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başkan Öztürk'e ziyaretçi akını

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ün göreve seçilmesiyle ilgili tebrik ziyaretleri sürüyor.

Adana Cumhuriyet Başsavcı Vekili Reşit Özcan, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Adana Emniyet Müdürü Arif Akkale, Başkan Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Başkan Öztürk, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Seyhan tarihinde aynı göreve ikinci kez seçilmesini Seyhanlıların kendisine gösterdiği güven ve beş yıllık hizmet döneminde yaptığı çalışmaların takdir edilmesi olarak gördüğünü söyledi. Öztürk, “Yeni dönem de ‘insan merkezli, adalet eksenli’ hizmetlerimize devam edeceğiz. Polemik değil hizmet üretmek için çalışacağız” diye konuştu.

Başkan Öztürk’ü makamında ziyaret ederek ‘aynı göreve yeniden seçilmesi nedeniyle’ tebrik eden Cumhuriyet Başsavcı Vekili Özcan, Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan ve Emniyet Müdürü Akkale, “Beş yıllık dönemde yaptığınız başarılı belediyecilik hizmetlerini biliyoruz. Sizi aynı göreve yeniden seçen Seyhanlılar için yeni hizmet döneminizde de rutin belediyecilik hizmetlerine ek olarak sosyal çalışmalarla vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacağınıza olan inancımız tamdır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 14:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?