2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Başkan sofralara konuk oluyor

Her yıl Ramazan ayında halk sofralarına çat kapı iftar konuğu olan ve hediye paketleri götüren Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, bu geleneğini bu senede devam ettiriyor.

İftar vaktine yakın 10-15 kişinin kapısını çalan ve gıda paketi götüren Başkan Özgan ve beraberindekiler bu ziyaretler esnasında ise evlerin birinde oruçlarını açarak ev sahiplerinin sorunlarını dinliyor.Yapılan ziyaretlerde Başkan Özgan, vatandaşlarla beraber iftar açmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini ve büyük haz duyduğunu söyledi.

Ramazan ayı dolayısıyla ziyaretlerde bulunduğu mahallelerdeki camilerde vatandaşlarla beraber teravih namazını da kılan Başkan Özgan, namaz sonrasında hem vatandaşların derdini dinliyor, hem de onlara çay ikramında bulunuyor.

Mahmutlu Mahallesi Fidanoğlu Camisi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özgan, “Kısa zamanda birçok çalışmaya imza attık. Bunlar saymakla bitmez şimdilerde üniversite öğrencilerimize burs vermek için kolları sıvadık. Ramazan için yardım paketleri dağıttık. Yol, asfalt, kanalizasyon, park çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şeffaf bir yönetim, halka hizmet ve modern bir belediyecilik genel ilkemizdir. Çalışmalarımızda zaman kavramı tanımaksızın mesai arkadaşlarımızla birlikte daha güzel bir Kozan’ı oluşturmak için çalışıyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 13:39:30
Güncelleme :3 Eylül 2008 Çarşamba 13:45:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?