4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başkan Sözlü'ye teşekkür plaketi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde bulunan Yaltır Kardeşler ilköğretim okulu Aile Birliği, eğitime yaptığı katkıdan dolayı, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkür plaketi verdi.

Ceyhan Yaltır Kardeşler ilköğretim okulu Aile Birliği yönetimi bu gün Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret ederek okullarının bahçesini parke ile döşettiği için bir teşekkür plaketi verdi.

Okul Aile Birliği Başkanı Ferah Bolat, “Asli görevleri olmamasına rağmen okulumuzun bahçesini parke ile döşeterek çocuklarımızı çamurdan kurtaran Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyoruz. Okulumuz kışın yağan yağmurdan dolayı çamur deryası haline geliyordu. Bu kış çocuklarımızın ayağı çamur olmayacak. Kendisine teşekkür ediyoruz. Biz, okul aile birliği yönetim kurulu olarak okulumuza ve eğitime yapmış olduğu katkılardan dolayı böyle bir plaketi sayın başkanımıza vermeyi uygun bulduk" dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, bir zamanlar kendisin de okuduğu, okula hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Okulların bahçesini parke yapmak belediyenin doğrudan hizmet alanı değil. Ancak orada okuyan çocuklar bizim kendi çocuklarımız bu yüzden okullarımızı önemsiyoruz. İmkânlar ölçüsünde bu tür çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Yaltır Kardeşlerden Mezun Olmuş bir öğrenci olmamdan dolayı da kendi okulumdan böyle bir ödül almak beni ayrıca sevindirmiştir. Bizlere buna layık gören herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 15:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?