4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başkan Zenbilci görevleri devraldı

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, 29 Mart yerel seçimleriyle birlikte kapatılan ve Sarıçam ilçesine dahil olan belde belediye başkanlarından görevi devraldı. 5 ayrı beldede düzenlenen devir teslim törenlerinde görevi devralan Zenbilci, eski başkanlara teşekkür etti.

Merkez Sarıçam ilçesine bağlanarak belediyelikleri iptal edilen İncirlik, Kürkçüler, Suluca, Baklalı ve Buruk Belde belediyelerinde devir teslim töreni düzenlendi. Eski başkanlar görevlerini Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’ye devrettiler.
İlk tören İncirlik belediyesinde düzenlendi.

Burada görevi devralan Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, eski Belediye Başkanı Vedat Karadağ’a geride kalan 5 yıl içinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Zenbilci, “Mart 2004’de İncirlik’te seçimi kazanarak göreve gelen Vedat Karadağ ile birlikte 5 yıl çalışma imkanı buldum. Kendileri bu görevi başarı ile yerine getirdi. Ancak yapılan kanun değişiklikleri ile bu belediye yeni kurulan Sarıçam İlçe Belediyesi ile birleşti.

29 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde de ilçe belediye başkanlığı görevini halkımız bana verdi. Bundan sonra Vedat Karadağ’ın tecrübelerinden faydalanacağız. Aynı şekilde onun belediye meclis üyelerine de her zaman belediyemizin kapısı açık. Kendilerden istifade edeceğiz” dedi.

İncirlik Belediye Başkanlığı görevini Sarıçam İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’ye devreden Vedat Karadağ ise geride kalan 5 yıl içinde bir çok hizmeti yaptığını, ancak yasalar nedeniyle bu görevi Sarıçam ilçe belediyesine yakından tanıdığı bir arkadaşına bırakmanın sevincini yaşadığını söyledi. Görevi devralan Başkan Ahmet Zenbilci, eski başkan Vedat Karadağ’a teşekkür plaketi takdim etti.

Daha sonra sırasıyla Kürkçüler Belediyesinde eski Başkanı İsmet Çelik, Suluca Belediyesi eski Başkanı Latif Uluç, Baklalı Belediyesi eski Başkanı Süleyman Göçmen ve Buruk Belediyesi eski Başkanı Cabbar Konuk görevlerini törenle Başkan Ahmet Zenbilci'ye devretti.

Başkanlara hizmetlerinden dolayı tek tek teşekkür ederek birer plaket veren Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, daha sonra eski başkanlarla birlikte Sarıçam İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban’ı ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 14:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?