4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başkan ziyaretlerini sürdürüyor

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, “Sayın Başbakanımızın da işaret ettiği gibi bizim de Seyhan’da işimiz hizmet, gücümüz millettir” dedi.

Başkan Öztürk, yaklaşık iki aydır düzenli olarak yürüttüğü açık hava mahalle toplantıları, ev ziyaretleri ve esnaf gezilerine ara vermeksizin devam ediyor. Öztürk, her gün sabahın erken saatlerinde başlayan yoğun ziyaret programını gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürüyor. Öztürk, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tarihinin en yoğun katılımlı mitingini gerçekleştirdiği şehrimizde 30 Mart sabahı ‘işimiz hizmet, gücümüz millet’ diyenler kazanacaktır. Milletimizin gösterdiği yoğun ilgi ve teveccüh gösteriyor ki Ak Belediyecilik anlayışı Adana’nın her noktasına hakim olacaktır” dedi.

Seyhan’da 5 yılda 15 yıla bedel hizmetler üretirken her zaman toplumda en fazla mağdur olmuş kesimleri gözettiklerini ifade eden Öztürk, “Kadınlarımız başımızın tacı dedik. Açtığımız 12 SEYMER’de bugüne kadar 55 bin 310 mezun verdik. Binlerce kadınımız dört duvar arasından çıktı, meslek öğrendi, pek çoğu bugün kendi işyerini açtı” diye konuştu.

Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Barbaros, Gürselpaşa Mahalleleriyle, Melekgirmez esnafını ziyaret etti. Yeni dönemde işsiz gençlere meslek öğretmek üzere açılacak Seyhan MESKUR’u anlatan Öztürk, MESKUR’da bilgisayar operatörlüğü, klima montajı, inşaat ve kaynak ustalığı gibi kurslarda meslek öğrenecek işsiz gençlerin bir meslek öğrendikten sonra alanlarında uygun branşlarda daha kolay iş bulabileceklerini kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 12:58:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?