4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başkandan gençlere söz

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, seçim çalışmaları sırasında gençlerle ve çocuklarla da yakından ilgileniyor.

Zenbilci, mahalle, esnaf ve pazar gezileri sırasında çocuklarla yakından ilgileniyor. Sarıçam Belediye Başkanlığını kazandığı takdirde çocuklar için modern oyun alanları yapacağını belirten Zenbilci, "Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Onların daha sağlıklı ortamlarda oynamaları için modern oyun alanları ve parklar yapacağız" dedi.

Gençler için spor alanları ve gençlik merkezleri yapacağını belirten Zenbilci, projelerini şöyle açıkladı:

"Öğrenim çağındaki gençlere eğitim etüt merkezleri yapacağız. Daha sağlıklı ortamlarda ders çalışmalarını sağlayacağız. Ayrıca, gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak için spor alanları, gençlik merkezleri tesis edeceğiz."
İncirlik beldesindeki ev ziyaretleri sırasında, ev hanımlarının sorunlarını da dinleyen Zenbilci, "Ev hanımlarının en büyük sorunlarının semt pazarı olduğunu biliyorum. İncirlik gibi dünyanın gözü önünde bulunan buraya modern semt pazarı yapacağız. İncirlik Belediyesi'nin devam ettirdiği, ancak tamamlayamadığı yol ve cadde çalışmalarını tamamlayacağız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 15:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?