2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Başkandan Gençlik Kolları'na ziyaret

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Belediye Başkanı Ömer Topçu, AK Parti İl Gençlik Kolları'nı ziyaret etti.

Topçu, AK Parti İl Gençlik Kolları ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Yüreğir'in 4.5 yılda büyük bir değişim yaşadığını söyledi. Siyasetteki tecrübesini gençlerle paylaşan Topçu, teşkilatla her zaman işbirliği içinde çalıştığını belirterek, "Uyumlu çalışarak Yüreğir'in çehresini değiştirmeyi başardık" dedi.

Topçu, yerel seçimler yaklaştığı için ortaya birçok siyasetçinin çıktığını ifade ederek, "Bol keseden atıp tutuyorlar. Belediyeciliği bilmeyenler boş vaatlerle halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. Kimse boş vaatlere kanmasın. Çünkü belediyecilik ayrı bir tecrübe ister. Bilgi, birikim ister" diye konuştu.

Batmış bir belediyeyi teslim aldıklarını, belediyeyi devraldıklarında cenaze aracının bile mazotunun olmadığına diktak çeken Topçu, şunları kaydetti:

"Biz göreve geldikten sonra, tüm araçları ve makine parkurunu yeniledik. Belediyemiz şu anda tıkır tıkır işleyen bir kurum haline geldi. Yüreğir yıllardan bu yana ihmal ediliyordu. Tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak Yüreğir'e yatırım yapmalarını sağladık. Yapılan son yatırımlarla Yüreğir şu anda Adana'nın parlayan yıldızı konumuna geldi. Oteller, hastaneler, alış veriş merkezleri ve TOKİ'ler ilçemizin gelişmesine çok büyük katkı sağladı. Bütün yatırımcıların dikkatini bu bölgeye çekmiş durumdayız. Bunda en önemli etken yatırımcıya güven vermemizden ve uyumlu çalışmamızdan kaynaklanmıştır."

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Tosun, Yüreğir'deki değişimin kendilerini şaşırttığını belirterek, Başkan Topçu'nun hizmetlerini takdirle izlediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 17:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?