4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başkan'dan kadınlara çiçek

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, “5 yıl önce göreve geldiğimizde kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapacağız diyerek Seyhan’da SEYMER’leri kurduk” dedi.

Seyhan Belediyesi Gönüllü Kadın Meclisi'nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Seyhan Kültür Merkezi’nde düzenlediği programa eşi Betül Öztürk’le birlikte katılan Başkan Öztürk, “SEYMER’leri kurarak kadınlarımıza bir iş, bir uğraş ve onlara boş zamanlarını değerlendirecekleri bir ev ortamı sunduk” diye konuştu.

SEYMER’ler sayesinde iş sahibi olan birçok ev kadınının bulunduğunu belirten Öztürk, daha bir hafta öncesinde kendi iş yerini açan SEYMER kursiyeri Münire Sipahi’yi örnek olarak gösterdi.

Öztürk, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Zopcuk'un da hazır bulunduğu etkinliğe katılan kadınlara birer karanfil dağıtarak Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Seyhan Belediyesi Gönüllü Kadın Meclisi Başkanı Lütfiye Görgün, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Biz kadınların her zaman yanında olan ve sorunlarımızı dinleyerek çözüm üreten Başkanımız Azim Öztürk’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Seyhan Belediyesi Gönüllü Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği programda daha sonra siyaset, din ve hukukta kadın temalı seminere geçildi. Seminerde Prof. Dr. Ali Osman Ateş, ‘Dinde Kadın’, Prof. Dr. Gülseren Ağrıdağ ‘Siyasette Kadın’ ve Avukat Yasemin Tanır, ‘Hukukta Kadın’ konularında konuşmalar yaptı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 11:49:01
Güncelleme :10 Mart 2009 Salı 11:53:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?