2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Başkanın köy ve yayla ziyareti

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan hafta sonları yaptığı yayla ve köy gezileri ile vatandaşları evlerinde ziyaret ederek misafirleri oldu.

Hafta sonu Acar Yayla, Boztahta, Kuyubeli Köylerine yaptığı gezilere ek olarak Tapan yöresindeki İncirci, Kovuk Çınar, Tokmanaklı Köylerini de ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Özgan, köylülerin ve yaylacıların misafiri oldu.

Ziyareti esnasında emekli öğretmen Hüseyin Sarıtaş, Kozan’a yapmış olduğu hizmetler ve Tapanlılara göstermiş olduğu ilgiden Başkan Özgan’a teşekkür etti.
Her yıl düzenli olarak Tapan yöresine geldiğini kaydeden Başkan Özgan, "Tapanlılar çalışkan insanlardır, 4 bin civarında nüfusu burada 4 binden daha fazlası Kozan’da yaşıyor. Bu bölgenin halkı birlik ve beraberlik içinde hayatlarını sürdürüyor. Takdir edilmesi gerekir. Burada olmaktan büyük onur duyuyorum" dedi.

Tapan ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gökmen Sarıtaş da, Başkan Özgan’a ziyaret için teşekkür ederek, “16-17 Ağustos tarihlerinde şenliğimiz var. Tapan yöresindeki köyler Feke’ye bağlı, önemli olan düşünüp gelmek. Kozan Belediye Başkanımız da bu bağlamda Tapan yöresine önemli katkıları olmuştur. Kurallara uyulduğu sürece hizmetin yeri ve sınırı yoktur" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 13:18:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?