1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Başkanların seçimi

BELEDİYE BAŞKANLARI TERCİHLERİNİ YAPTI

Adana'da belediye başkanları oylarını kullandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kenan Evren Bulvarı üzerindeki Çukurova Elektrik Anonim Şirketi (ÇEAŞ) Lisesi’ne eşi Serpil Aldırmaz’la birlikte giderek oyunu 1361 nolu sandıkta kullandı.

Oy kullanma işlemini tamamladıktan sonra kısa bir açıklama yapan Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Seçimler demokrasi bayramıdır. Her vatandaş gibi biz de bu bayram coşkusunu yaşamaya geldik. Seçimlerin ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, eşi Betül Öztürk’le birlikte Güzelyalı İlköğretim Okulu’ndaki 1091 nolu sandıkta oyunu kullandı. Öztürk, "Bugün Türkiye geleceğini oyluyor. İnsanlarımız memleketimizde huzura, refaha ve güvenliğe kısaca istikrarın sürmesine ve Türkiye’nin büyümesine destek vereceklerdir. Buna inancımız tamdır" diye konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, oyunu eşi Gülay Arıkan ile birlikte geldiği Cebesoy İlköğretim Okulu’nda 1063 nolu sandıkta kullandı.

Daha sonra seçmenlerle sohbet eden Başkan Arıkan, "İnanıyorum ki halkımız doğru kararı verecek. Halkımızın sağduyusuna her zaman inanıyorum" dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da eşi ile birlikte Adana Çukurova Meryem-Mehmet Kayhan İlköğretim Okulu’na gelerek 2247 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Çelikcan oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "İnşallah bu seçimler Adana’mıza ülkemize hayırlar getirir. Alacağımız güzel sonuçla hem ekonomik anlamda hem de siyasi anlam da istikrarın ve güvenin devam etmesini sağlayacağız. Onun için bu seçimlerin büyük önemi vardır. İnşallah sandıktan ülkemizin geleceği için hayırlı sonuçlar çıkar" diye konuştu.

Ceyhan- Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, oyunu Cumhuriyet Mahallesi Mehmetçik İlköğretim Okulu’nda 1052 numaralı sandıkta kullandı.

Başkan Sözlü, oy kullanacağı okula eşi Zeynep Sözlü ile birlikte gelerek, vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra oy kullanacağı 1052 Numaralı sandığa giderek oyunu kullandı.

Sözlü, demokrasi’nin vazgeçilmezinden olan ve vatandaşlık görevi olan oy kullanma işlemini yaptıklarını belirterek, "En güzel kararı halkın vereceğine inanıyorum. Halkın vereceği karara da herkesin saygı duyacağına inanıyorum" dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARI TERCİHLERİNİ YAPTI
BELEDİYE BAŞKANLARI TERCİHLERİNİ YAPTI
BELEDİYE BAŞKANLARI TERCİHLERİNİ YAPTI
BELEDİYE BAŞKANLARI TERCİHLERİNİ YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 16:06:03
Güncelleme :12 Haziran 2011 Pazar 18:00:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?