4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Başlık parası için kan döküldü

BAŞLIK PARASI TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

Adana'da, iki aile arasında yaşanan başlık parası tartışmasında bir kişi bıçakla yaralandı. Yaralı sırtına saplanan bıçakla hastaneye getirildi.

Merkez Seyhan ilçesi Yeniyurt Mahallesi oturan Hamdullah E.'nin(54) oğlu Rıza E., İstanbul'da yaşayan bir akrabalarının kızlarını kaçırarak evlendi. Kız kaçırma meselesi yüzünden iki ailenin arası bir süre açıldı.

Bir süre sonra iki aile arasındaki dargınlık sona erdi. İddiaya göre, akrabaları Hamdullah E.'den 20 bin TL başlık parası istedi. Başlık parası yüzünden iki aile arasında yeniden tartışma başladı. Yaşanan tartışmalar üzerine, İstanbul'dan Adana'ya gelen İ.T., C.T., M.T. ve E.T. kardeşler, Hamdullah E.'yi oturduğu mahallede sırtından bıçakladı.

Hamdullah E., sırtına saplanan bıçakla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Hamdullah E.'nin sırtındaki bıçak çıkarılırken, yaralı şahsın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Hamdullah E.'nin bıçaklanması olayına karıştıkları ileri sürülen İ.T., C.T., M.T. ve E.T. kardeşlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2009 Cumartesi 21:57:03
Güncelleme :20 Aralık 2009 Pazar 09:57:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?