4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Bayram Akgül'e 'dön' çağrısı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili
Recai Yıldırım, bir süre önce Adanaspor Kulüp Başkanlığı'ndan istifa eden, aradan üç hafta geçmesine rağmen hala geri dönmeyen Bayram Akgül'e çağrıda bulundu.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, Bayram Akgül'ün örnek bir sorumluluk duygusu ile kentin iki güzide takımından biri olan ancak değişik etkenler sonucu kaybolma noktasına gelen Adanaspor'a sahip çıktığını belirterek, "Adanaspor'u bulunduğu yerden Bank Asya 1. Ligi'ne çıkarmıştır. Süper Lige çıkmayı ise şanssızlıklar nedeniyle kıl payı kaybetmiştir. Böyle bir başarı grafiğinin ardından Adanaspor adına yeşeren umutların tekrar sönmesi kabul edilemez" dedi.

Böyle bir süreçten sonra Akgül'ün kulübün başından ayrılmasının aklı başında her taraftarı üzdüğünü ifade eden Yıldırım, "Bütün Adanalılar da aynı üzüntüyü yaşamaktadır. Sayın Akgül'ün ayrılmasında eminim ki makul bir sebebi vardır. Ancak sayısı belirli bazı çevrelerin yanlışlarının cezasını ne Adanaspor ne de Adana çekmemelidir. O sebepledir ki bir Adanalı olarak, bir Adana milletvekili olarak, Bayram Akgül'ün bir ağabeyi olarak çağrıda bulunuyorum. Çok sevgili kardeşim! Adanaspor'un sana ihtiyacı var. Adanaspor camiasını, değerli hemşehrilerimizi, bizleri daha fazla üzme. Kaplanlar sabırsızlıkla seni bekliyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 14:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?