4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Baz istasyonunda intihar şov

Adana'da eşi tarafından terk edilen ve daha önce 2 ayrı baz istasyonuna çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişi, 3. kez çıktığı baz istasyonunda ölmek istedi. İkinci intihar girişimi yaklaşık 12 saat süren şahıs, bu kez 1,5 saatlik çabanın ardından ikna edilerek aşağı indirildi.

Alınan bilgiye göre, ilk intihar girişimini 26 Temmuz 2009 günü Toros mahallesi Barış Manço bulvarı üzerindeki TEDAŞ veznesi arazisindeki baz istasyonuna çıkarak gerçekleştiren Murat Tapsız (42), 2 kız çocuğunun gözleri önünde intihara kalkışmış, ancak 5 saatlik mücadeleyle intihardan vazgeçirilmişti.

22 Ağustos'ta Pınar Mahallesi Şehit Ayhan Güngör Caddesi üzerindeki baz istasyonuna çıkarak intihar edeceğini söyleyen Murat Tapsız, yaklaşık 12 saat süren çabanın ardından ikna edilmişti.

Bu sabah yine ortaya çıkan Tapsız, bu defa da Mahfesığmaz Postanesi'ndeki baz istasyonuna çıktı. Cebindeki bıçağı ile baz istasyonuna tırmanarak, eşinin getirilmesini isteyen Tapsız, itfaiye merdiveninin geldiğini görünce istasyonun tepesine çıkmaya çalıştı. Polisin yaklaşık 1,5 saat süren ikna çabası ile Tapsız 3. intihar girişimini sonlandırdı.

Tapsız, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 12:54:01
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 14:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?