2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

BDP eylemine hasta yakını tepkisi

BDP EYLEMİNE HASTA YAKINI TEPKİSİ

Adana'da BDP il binasının basılıp çaycının darp edilmesin protesto etmek için yolu kapatıp eylem yapan partililere, yol kapandığı için hasta yakınını hastaneye götüremediğini ileri süren kişi, "Abla hastamız var insan canından kıymetli olamaz hiçbir şey" diyerek tepki gösterdi. Bazı BDP'liler yol verilen araca zarar vermek istedi.

Merkez Seyhan ilçesi, Tepebağ Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan BDP il binasını kimliği belirsiz 5 kişi basarak çaycıyı darp edip il başkanı Mehmet Zeki Karataş'ın odasına zarar verdikten sonra olay yerinden kaçtı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken BDP'liler öğleden sonra parti binası önünde yol kapatarak baskını protesto etti. Yol kapandığı trafik tıkandı.

BDP İl Başkan Yardımcısı Esma Ece sabah yapılan baskını kınadığını anlatarak BDP'ye yönelik sindirme politikası izlendiğini ileri sürdü. Ece'nin konuşması devam ederken kimliği belirsiz bir kişi açıklamanın yapıldığı yere gelerek "Hastamız var yolu açmanız mümkün mü? Hastamız var abi hastamız var" diye tepki gösterdi. Bir kişi gelsin diye karşılık verince, "Hasta nasıl gelsin abla hastamız var insan canından kıymetli olamaz hiçbir şey" diyerek tepki gösterdi. BDP'liler önce tepkiye aldırmayarak basın

açıklamasına devam ederken polislerin araya girmesiyle yol tek taraflı olarak trafiğe açıldı. Ardından araçlar geçmeye başladı. Hasta yakını olduğunu ileri sürdüğü kişi ile kalabalığın arasından geçerken bir kişi "Hani hastan vardı" diyerek araca vurup tepki gösterdi.

Eylem, basın açıklamasının ardından sona erdi.

BDP EYLEMİNE HASTA YAKINI TEPKİSİ
BDP EYLEMİNE HASTA YAKINI TEPKİSİ
BDP EYLEMİNE HASTA YAKINI TEPKİSİ
BDP EYLEMİNE HASTA YAKINI TEPKİSİ
BDP EYLEMİNE HASTA YAKINI TEPKİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2011 Cuma 15:54:03
Güncelleme :9 Nisan 2011 Cumartesi 12:03:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?