29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Bebeğe bakmayınca dayak yedi

Adana'da 2 çocuk annesi bir kadın, kocasının evlerine getirdiği bebeğe bakmadığı gerekçesiyle dayak yediğini iddia etti. Rapor almak için Adli Tıp Kurumu'na giden genç kadın, bebeğin kime ait olduğunu bilmediğini söyledi. 

Edinilen bilgiye göre, Sepici Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi Asuman Ç.'nin (24) kocası Ü.Ç. (29), yeni doğmuş bir kız bebeği evine getirerek eşine, "Bu çocuğa bakacaksın. Haftalık da 100 YTL para verecekler" dedi. Kendilerinin 2 çocuğu olduğunu ve bebeğe bakamayacağını söyleyen Asuman Ç, kocası tarafından darp edildi. Darp sonucu sol gözünde morluk oluşan ve kaşı açılan Asuman Ç, 2 hafta geçmesine rağmen kocası eve gelmeyince Pınar Mahallesi'nde bulunan kardeşi Serkan İçen'in (26) yanına gitti. 

Kardeşine durumu anlatan genç kadın, erkek kardeşiyle birlikte bebeği teslim etmek ve kocasından şikayetçi olmak için polis merkezine başvurdu. 

Kız kardeşi Adana Adli Tıp Kurumu'nda rapor alırken kucağındaki bebeğe biberonla mama içiren Serkan İçen, "Bebeği eniştem getirmiş. Buna bakacaksın demiş. Haftalık da 100 YTL alacaksın demiş. Kendisi taksicilik yapıyor. Belki de başkasından yapmıştır. Bilemiyorum" dedi. 

Adli tıp kurumundan rapor alan Asuman Ç. ise, "Ailesini bilmiyorum. Bilsem götürür ben de teslim ederim. Gerekli yerlere teslim edeceğim" şeklinde konuştu. 

Genç kadın daha sonra 2 haftalık kız bebeği polise teslim etti.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2007 Salı 10:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?