2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Belediye-ASKİ- muhtar elele

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kurumlararası uyumlu çalışmanın başarılı hizmetler getirdiğini söyledi.

Beraberinde ASKİ Genel Müdürü Kadir Küreksiz, Sarıçam Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Doğan’la birlikte ASKİ’nin yaptığı çalışmaları denetleyen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, başarının uyumlu çalışmayla geldiğini bildirdi.

Sarıçam ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde ASKİ’nin yaptığı altyapı çalışmalarından sonra, bozulan asfaltı yine ASKİ ekiplerinin onardığını kaydeden Başkan Vekili Aldırmaz, “Daha önce bazı arkadaşlarımızın asfalt onarımının ASKİ’nin yapması konusunda endişeleri vardı. Ancak, uygulamadan sonra endişeye gerek kalmadığı görüldü” dedi.

ASKİ tarafından altyapı hizmeti nedeniyle bozulan yolların, eskisinden daha sağlıklı hale getirildiğini anlatan Başkan Vekili Aldırmaz, “Asfalt dökülmeden önce, yol tekniğine uygun sıyrılıyor, kanalizasyon kodları ayarlanıyor. Yaması sonra yapılıyor. Burada da görüldüğü üzere, yol eskisinden daha güzel hale getiriliyor” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’nin çalışmalarını denetlemeye gittiğinde Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci veya Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı’yı gördüğünü vurgulayan Aldırmaz, “Arkadaşlarımız yapılan işi takip ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi, ASKİ, Sarıçam Belediyesi ve muhtarlıkların uyumlu çalışması sonucu hizmetin çok daha sağlıklı üretildiğini ifade eden Aldırmaz, “Koordineli çalışma çok önemlidir. Birimizin eksiğini diğerimiz daha iyi görürüz” şeklinde konuştu.

Altyapı çalışması ve yol onarımı nedeniyle Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür eden Sarıçam ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Doğan, “Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Allah sizden razı olsun. Vatandaşlar adına sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2011 Çarşamba 12:18:07
Güncelleme :21 Eylül 2011 Çarşamba 12:20:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?