2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Belediye Meclis toplantısı yapıldı

Ceyhan Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclisi Salonu'nda gerçekleşen toplantıda gündem dışı bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 9 yıldan bu yana görevde bulunduğunu belirterek, "Kendi öz kaynaklarımızla Ceyhan’a hizmet etme çabasında olduk. Bizlere güvenen insanları mağdur etmedik. Projelerimizi kendi imkanlarımız ölçüsünde yapma gayreti içinde olduk. Yapamadığımız ve bize göre eksik olan 6 Ocak Mahallesi, Belediyeevleri, Esentepe ve İstiklal Mahallesi'nin bir kısmı bu zamana kadar yapılamadı çünkü, altyapısını tamamlanmamış yerlerdi. Bu dönem içinde altyapıyı tamamlayarak asfaltlamayı planlıyoruz" dedi.

Yapmak isteyip de bu güne kadar başlayamadıkları projeler olduğunu belirten Sözlü, "Projelerimiz hazır ama istiyoruz ki bunları kendi kaynaklarımızla yapalım. Özellikle Mithatpaşa Mahallesi'nin kaldırımları, karşı sahilde yapılması planlanan dev kültür parkı ve sahil yolunun devamı bunlardan bir kaçı. Ama şunu ifade etmek istiyorum: Kesinlikle 'bizden sonrası tufan' mantığı ile hareket etmedik etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Sözlü, eylül ayında toplanmak üzere tatile giren meclis üyelerine iyi tatiller dileyerek Temmuz ayı oturumunu oy birliği ile kapattı.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 16:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SADİ DORAK IP: 88.232.187.xxx Tarih : 4.07.2008 00:26:53

SAYIN BAŞKAN SÖZLÜ, TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTI BİLDİRİNİZİ OKUDUM.ALTYAPI,KALDIRIM VE YOLLARIN YAPILMASI BEKLENEN MAHALLELER ARASINDA MUALESEF EMEK MAHALLESİNİN ADI GEÇMEMEKTE. EMEK MAHALLE SAKİNLERİ BU KONUDA(KALDIRIM,YOLLAR,DSİ'i AİT KANAL İSLAHI,PARK,VE MUHTARLIK HİZMET BİNASI) İÇİN SİZDEN CEVAP BEKLEMEKTEDİR.