4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Belediye Meclis'inde duygusal toplantı

Kozan Belediye Meclisi son toplantısını gerçekleştirdi.

Kozan Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın başkanlığında yapılan toplantıda, 5 yıldır mecliste görev yapan bütün meclis üyelerine teşekkür plaketi verildi. Belediye Meclis üyelerinin son kez bir araya geldiği toplantıda duygulu anlar yaşandı.

Kozan tarihinin en uyumlu meclisini oluşturduklarını ve gerçekleşen hizmetleri beraber yaptıklarının söyleyen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Meclis üyelerine bugüne kadar yüzünüzü kızartacak bir işe girmedim" dedi.

Meclise 5 yıl boyunca hizmet ettiklerini belirten Özgan, "Hatalarımız olmuş olabilir, biliyorum ki, hiçbirimiz bilerek hata yapmadık. Biz bir aileyiz, aile içinde kırgınlıklar olabilir. Burada yaşananlar birer tatlı hatıra olarak kalacaktır. Sizlerin yüzünü kızartacak hiçbir eyleme karışmadık. Bu görevler gelip geçici görevlerdir. Belki bir kısım arkadaşlarımızla devam edebiliriz, belki bir kısım arkadaşlarımız, hatta bende olmayabilir. Fakat benim olduğum sürece bu kapı her zaman sizlere açıktır. Hangi partiden olursanız olun fark etmez. Size söz veriyorum. Bu yol az öncede belirttiğim üzere uzun mesafeli bir maraton koşusudur. Durmadık durmayacağız. Kozanlılar hizmetin en güzeline layıktır. Biliyorum bu 5 yıllık süreçte birçok fedakârlıkta bulundunuz. Sizlere ve ailelerinize bu anlayışlarınızdan dolayı Kozan ve şahsım adıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Özgan ve Meclis Üyeleri daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 16:03:05
Güncelleme :4 Mart 2009 Çarşamba 16:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?