4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Belediye personeli 'Otobüs'le stres attı

Ceyhan Belediyesi personeli, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü öğrencilerinin sahnelediği "Otobüs" oyununu izleyerek stres attı.

Çukurova Üniversitesi Afife Jale Tiyatro Salonu’nda iki perdelik “Otobüs” oyununu Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü, Başkan Yardımcısı Mükremin Duygun, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve diğer belediye personelleri izledi.

Oyun sonunda Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencilerini tek tek kutlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, daha önce Ceyhan’da da böyle bir tiyatro kurduklarını ama salon olmaması nedeniyle bunu askıya aldıklarını belirtti.

Oyunun Yönetmeni Doç. Çihangir Nevruz ise, “Bugün burada her yıl misafirimiz olan Ceyhan Belediyesi’ni ağırlamaktan şeref duyuyorum. İnşallah başkanımız Ceyhan’a da böyle bir tiyatro kurar ve buradan mezun olan arkadaşlarımız Ceyhan’da bu mesleklerini icra ederler” şeklinde konuştu.

Ayakta alkışlanan iki perdelik hiciv- absürt oyunun tamamı otobüste geçiyor. Otobüs şoförünün kuralların dışına çıkarak önce fırınlardan ekmek araması ardından da annesini çok özleyerek başka bir şehre gitmesini konu alıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 16:38:52
Güncelleme :4 Haziran 2009 Perşembe 16:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?