4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Belediyecilik demokratların işidir

Özer, bir spor kulübünü ziyaretinde yaptığı açıklamada, Seyhanlı'nın heyecanla ve sabırsızlıkla beklediği; katılımcı, şeffaf, demokrat, dürüst ve sosyal adaletçi bir belediyeyi kendilerinin oluşturacağını ifade ederek, "Çünkü belediyecilik sosyal demokratların işidir" diye konuştu.
Saydığı bu değerlerin topluma unutturulmaya çalışıldığını ifade eden Özer, "Ama başaramayacaklar. Çünkü halkımızı kandırdıklarını zannedenler, 29 Mart'ta yanıldıklarını anlayacaklardır. Seyhanlı hasretini çektiği bu değerlere CHP ile yeniden kavuşacaktır" dedi.

Seyhan Belediyesi'ndeki yönetim anlayışının gerçekleri toplumdan ve kamuoyundan gizlediğini, bu aşamada, sosyal ve katılımcı belediyecilik dışında herhangi bir söz veremeyeceğini belirten Özer, şunları söyledi:
"Belediyeyi ve Seyhan'ı sizlerle yönetme sözünü rahatlıkla verebilirim. Bizim yönetimimiz sizlere ve tüm halka açık olacaktır. Şeffaflık temel ilkemizdir."
Seyhanlı'nın 5 yıl boyunca hiç de hak etmediği şekilde belediye hizmetlerinden mahrum bırakıldığını, kendi parası ile yapılan belediye binasına girerken bile tereddüt yaşadığını belirten CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, "Biz belediyeye gelince hizmet mahrumiyetleri bitecek, tereddütler yaşanmayacaktır. Seyhan'da aydınlanma dönemi başlayacaktır" şeklinde konuştu.
CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki esnafı da ziyaret etti. Özer, iş yeri sahiplerine çiçek verirken, esnaf da Özer'e çikolata ikram etti.

Kendilerine sıcak ilgi göstererek çeşitli ikramlarda bulunan esnafa teşekkür eden Özer, halkın sorunlarını çok iyi bildiklerini, 30 Mart sabahı bu sorunları çözmek için harekete geçeceklerini söyledi. Özer, "Bizler hizmeti sözde değil, özde gerçekleştireceğiz. Esnafımızı bu yaşadığı perişanlıktan kurtaracağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 09:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?