4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Belediyeden ÇTV uyarısı!

Seyhan Belediyesi, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi’nin (ÇTV) birinci taksit son ödeme tarihinin 31 Mayıs’ta sona ereceğini açıkladı.

Seyhan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşlar vergilerini zamanında yatırmaları ve cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyarıldı.

Emlak ve işyeri ÇTV ilk taksit ödemelerinde tahsilatın sürekli olarak yapıldığı belirtilen açıklamada, “Vatandaşlarımız ödeme için son günü beklemesinler. Mükellefler Seyhan Belediyesi veznelerinin dışında, internet üzerinden seyhan.bel.tr adresinden de online olarak vergilerini yatırabilirler” denildi.

Bu arada, Yüreğir Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Nihat Aldal da, vatandaşların mağdur olmamaları için vergilerini zamanında yatırmalarını istedi.
Vergisini yatırmak isteyen vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlandığını belirten Aldal, "Emlak servisimizi ve veznelerimizi tamamen yeniledik. Yüreğir’e yeni bağlanan tüm beldelere de tahsilat şubesi açtık. Vatandaşlarımız bundan böyle kredi kartı ile de borçlarını ödeyebilecek. Bunun için veznelerimize pos makinesi yerleştirdik. Ayrıca ay sonuna kadar Kaymakamlık, PTT Evleri ve Belediye içerisindeki vezneler ay sonuna kadar hafta sonları da açık olacak" dedi.

Nihat Aldal, vergilerin belediyenin merkez veznelerinin yanı sıra, PTT Evleri, Kaymakamlık şubesi, Yunusoğlu, Solaklı, Doğankent, Havutlu, Geçitli, Abdioğlu ve Yakapınar veznelerine yatırılabileceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 12:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?