2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Belediyeden faiz indirimi!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısında, su borcu bulunan abonelerin ana parayı ödemek kaydıyla faiz borcunda yüzde 95’e varan indirim yapılmasını kararlaştırdı.

Ceyhan Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan Kasım ayı meclis toplantısında, bu zamana kadar su borcunu ödeyemeyen veya ödemekte zorluk çeken aboneler için 3 ay geçerli olmak üzere su borcunun faizinde ilk 2 ayda ödeyenler için yüzde 95, sonraki ayda ödeme yapanlar için ise yüzde 70 indirim yapılması oy birliği ile karara bağlandı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Su borcunu ödeyemeyen vatandaşlarımızın su borçlarını hafifletmek için böyle bir karar aldık. Buna göre borçlu abonelerimiz, ana paralarını ödemek kaydıyla 10 Kasım 2008 tarihinden 31 Aralık 2008’e kadar yapacakları ödemelerde faizlerin yüzde 95’inde, 1 Ocak 2009 tarihinden 31 Ocak 2009 tarihine kadar yapacakları ödemelerde ise yüzde 70’lik faiz indirimi yapacağız” dedi.

Borçlarını zamanında ödeyen vatandaşlara da belediye olarak minnettar olduklarını vurgulayan Sözlü, her konuda bütün abone sahiplerine yardımcı olunacağını ve ellerinden gelen gayreti vatandaşın menfaati için sarfedeceklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:52:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?