4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Belediyeden İncirlik'te iftar yemeği

Sarıçam Belediyesi, Ramazan'da dolayısıyla her gün bir mahallede iftar yemeği veriyor.

Sarıçam Belediyesi'nce düzenlenen iftar yemeği etkinliğine Ramazan ayının ilk günü İncirlik’ten başlandı.

 Yaklaşık 16, 17 mahallede düzenlenecek iftar yemeği programına Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, yardımcıları ile bazı birim amirleri de katılıyor. Halkla bütünleşme ve Ramazan ayını paylaşmak amacıyla düzenlenen iftar yemeklerinin finansmanının önemli bir kısmını hayırsever iş adamları karşılıyor.

Başkan Ahmet Zenbilci, Ramazan ayı nedeniyle daha çok Sarıçamlı ile iftar da buluşmayı amaçladıklarını belirterek, “Amacımız, belediye olarak halkla birlikte olmak. Halkımızın sıkıntılarını, sorunlarını paylaşmak istiyoruz. Aynı zamanda aynı yörenin insanlarını bir iftarda buluşturarak sosyal bir de görev icra etmiş oluyoruz. Her vatandaşın sofrasına ayrı ayrı misafir olma fırsatımız olmuyor. Biz de iş adamlarımızın hayırlarını vatandaşa ulaştırıyoruz. Hem de mahalle sakinleri ile beraber iftar açmış oluyoruz” dedi.

Yaklaşık 300-350 kişilik olarak hazırlanan iftar yemekleri her mahallede halkın yoğun olduğu açık alanlarda veriliyor. Tatlı dahil dört çeşit yemeğin yer aldığı mönü hazır yemekçilik firması tarafından hazırlanıyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 16:44:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?