4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Belediyeden malzeme yardımı

Çukurova Belediyesi, ilçedeki 12 amatör spor kulübüne malzeme yardımı yaptı.


Osman Yereşen Spor Tesislerinde düzenlenen sade bir törenle dağıtılan malzeme yardımı, minik sporcuları çok sevindirdi. Törende konuşan Adana Amatör Spor Kulüpleri Başkanı (AASKF) Ali Gülleri, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’ın Adana’nın sporuna özellikle de amatör spor kulüplerine gösterdiği yakın ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Gülleri, ”Başkan Arıkan, birinci belediye başkanlığı döneminde de hep bizlerin arkasında, hep destekçisi idi. Bizlerin hiçbir yardım teklifini geri çevirmedi. Biz kendisini dün olduğu gibi bugün de çok seviyoruz” diye konuştu.
Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan da yaptığı kısa konuşmada, amatör spor kulüplerine yardım yapmayı, onlara destek vermeyi çok sevdiğini belirterek, ”Siz, minikler bizim geleceğimizsiniz. Yarın ışığımız olacaksınız. Sizlere yardım yapmamanın bir ayıp olacağını düşünüyorum. Amatör spor kulüplerine yardım yapmak biz yöneticilerin asli görevidir” dedi.


Başkan Arıkan, amatör spor kulüplerine yardım yapmaya devam edeceklerini, kış sezonu malzemelerini de dağıtacaklarını belirterek, ”Diğer belediye başkanlarının da kış sezonu yardımını yapacaklarını düşünüyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 12:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?