2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Belediyeden ücretsiz yüzme kursu

Seyhan Belediyesi, Toros Mahallesi'nde bulunan Hayal Dünyası bünyesindeki açık olimpik yüzme havuzunda verilecek eğitimde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 7-14 yaş arasında 10 bin çocuğa yüzme öğretmeyi hedefliyor.

Ücretsiz yüzme kursuna kayıt için eğitim alacak çocuğun bir vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporu ile kursun düzenleneceği Hayal Dünyası'na bizzat başvurması gerekiyor.

Seyhan Belediyesi'nin Hayal Dünyası Açık Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştireceği ücretsiz yüzme eğitiminde ilk seans eğitim 2-13 Haziran tarihleri arasında verilecek.

Temel yüzme eğitimi 3 hafta boyunca ve 12 saat sürecek. İki ayrı grupta yapılacak çalışmada ilk grup Pazartesi, Çarşamba ve Cuma, ikinci grup Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri eğitim alacak. Gün içinde 5 ayrı eğitim seansı düzenlenecek ve her seansta talebe göre 150 ile 160 arasında öğrenci eğitime alınacak.

Kursta yüzme eğitimi üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğretmenleri ile yüzme antrenörleri tarafından verilecek. Eğitimlerini tamamlayan öğrencilere kurs sonunda yüzme sertifikası verilecek.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 13:04:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?