4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Belediyeler 3. kez buluşuyor

Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi (ÇUFAŞ) ve TÜYAP'ın işbirliği ile düzenlenen “Adana 3. Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı” 30 Eylül Çarşamba günü açılıyor.

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş, yaptığı açıklamada, fuar organizasyonuna Türkiye’nin 600 belediyesinden sağlanacak katılımın, Adana’ya ekonomik hareketliliğin yanı sıra kentin tanıtımı açısından da önemli yarar sağlayacağını söyledi.

Fuarın, Türkiye’deki bütün belediyelerin daha iyi belediyecilik hizmeti sunabilme yönündeki ihtiyaç ve çabalarının karşılanması yolunda son derece önemli bir platform oluşturacağını kaydeden Baş, “Düzenlenen ihtisas fuarları, Adana’yı her alanda buluşma noktasına taşımaktadır. Örneğin bu yılın sonuna kadar yine Adana’da, Çukurova Otoshow 2009, Adana İdeal Ev ve Ofis 2009, Adana Tarım – Sera Bahçe 2009, Doğu Akdeniz Bilişim Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı düzenlenecektir. Her fuar organizasyonu kentimizin önemini daha da artıran bir etkinlik niteliğinde gerçekleştirilmektedir” dedi.

Şaban Baş fuarların, Adana ekonomisinde yarattığı katma değerin her geçen gün daha da arttığına işaret ettiği açıklamasında, “Fuarlar Adana ekonomisinin gelişiminde bir milat olmuştur. O nedenle bu değeri yaşatmak ve büyütmek hepimizin görevi olmalıdır. Çünkü fuarlara katılan her firma, her temsilci Adana için artı bir katma değerdir. Bu nedenle 2003’te başlattığımız fuarcılık atağını hep birlikte daha üst seviyelere taşımak durumundayız” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 15:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?