1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Beleşçilere 7,5 liralık önlem

FUAR BELEŞÇİLERİNE 7,5 LİRALIK ÖNLEM

Çukurova Üretim Teknolojileri Fuarı kapsamında, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Otomasyon, Elektrik, Elektronik, Enerji Üretimi ve Dağıtımı Fuarları'nın, ilgisiz ziyaretçilere karşı önlem almak için ücretli girişe tabi tutulacağı öğrenildi.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Firmaların talebi doğrultusunda aldığımız bir karar oldu. Kazanç sağlamak amacında değiliz. Firma yetkilileri, promosyon eşyalarını almak ve ikramları tüketmek maksadıyla gelen kişilerden şikayetçiydi" dedi.

Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde dün açılan Otomasyon, Elektrik, Elektronik, Enerji Üretimi ve Dağıtımı Fuarları, bir önceki Otomotiv Fuarı'nda olduğu gibi 7,5 liralık giriş ücretiyle fiyatlandırıldı.

Uygulama, fuar meraklısı vatandaşların tepkisine neden oldu. TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, amaçlarının para kazanmak değil ilgisiz kişilere karşı önlem almak olduğunu savundu. Geçmiş fuarlarda bazı sıkıntılar yaşadığını ve bunun kendilerine şikayet olarak yansıdığını belirten Ersözlü, "Firma sahipleri, promosyon ürünleri almak ve ikram edilen yiyecekleri tüketmek için gelen kişilerle zaman kaybı yaşıyordu. Gelen yoğun talep doğrultusunda böyle bir uygulama başlattık" dedi. Davet ettikleri ziyaretçilere ücretsiz giriş sağlamaları için kart verdiklerini belirten Ersözlü, "Kayıt ettiğimiz ziyaretçilere bir sonra ki yılda da ulaşmak istiyoruz. Fakat önceki kayıtları kontrol ettiğimizde çoğu ilgisiz kişilerdi. Karınlarını doyurmak ve anahtarlık, araba

kokusu, rozet, kalem gibi promosyon ürünleri toplamak için gelmişler. Bedavaya hücum ediliyordu. Artık bu sıkıntı ortadan kalktı" dedi.

FUAR BELEŞÇİLERİNE 7,5 LİRALIK ÖNLEM
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 09:22:04
Güncelleme :27 Mayıs 2011 Cuma 10:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?