4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Belgrad gezisi kazandılar

GÖNÜLLÜLERE BELGRAD GEZİSİ ÖDÜLÜ

Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonası’nda gönüllü olarak görev yapan gençlerden 4’ü Sırbistan’ın başkenti Belgrad gezisi ile ödüllendirildi.

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Asbaşkanı Ali Duran Karakaya, 12 ülkenin katılımı ile Adana’da yapılan ve Türkiye’nin 2. olduğu Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonasında 100’e yakın gencin gönüllü olarak görev yaptığını söyledi. Turnuvada gönüllülerin büyük katkısı olduğunu dile getiren Karakaya, “Bu organizasyon ülkemizin ve Adanamızın tanıtımına büyük katkısı oldu. Gençlerimiz büyük bir özveri ile görev yaptı. Dünya ve Avrupa Basketbol Engelliler Federasyonu Adana’da yapılan organizasyonu oldukça başarılı buldu. THY Adana Bölge Müdürü Bahri Yılmaztürk 3 kişinin Belgrad’a gidiş-dönüş biletlini, Çukurova Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Duru Çiftçi de bir gencimizin gidiş ve dönüş bileti ile 4 gencimizin Belgrad’daki konaklama ve tüm masraflarını üstlenerek büyük destek sağladı. Böyle bir imkanı sağladıkları için THY ile Çukurova Fuarcılık ve TÜYAP’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

THY Bölge Müdürü Bahri Yılmaztürk ile Çukurova Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Duru Çiftçi de turnuvanın gönüllü gençlerine böyle bir olanağı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını, Adana’nın tanıtımına her türlü desteği vermeye her zaman hazır olduklarını söylediler.

Sırbistan’ın Başkanti Belgrad’da 5 gün kalan gönüllülerden bu geziyi çekilen kura sonucu kazanan Bekam Karsantıözü, Abdulla Gülabi, Sedat Duran ile Rabia Gümüş, Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonasında çok güzel dostluklar kurduklarını, yaşamlarında bu görevin unutamayacak iz bıraktığını ifade ederek, “Kurada şans bize güldü. Belgrad’da çok güzel günler geçirdik. Bize turnuvada görev verme imkanı sağlayanlar, gezimize katkısı olan THY ve Çukurova Fuarcılık ile TÜYAP’a da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

GÖNÜLLÜLERE BELGRAD GEZİSİ ÖDÜLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2009 Pazar 10:35:03
Güncelleme :6 Aralık 2009 Pazar 12:38:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?