3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

BEMKO marka olma yolunda

Adana'da çocuk giyim üzerine faaliyet gösteren Bemko Tekstil, kaliteli ve ucuz ürünleri ile yurt çapında aranan markalar arasına girdi.

Bayi ağını hızla genişleten firmanın hedefi önce ulusal marka olmak sonra da yurt dışına açılmak.


25 yıl önce tekstil sektörüne adım atan ve 15 yıldan bu yana da kendi markasıyla imalat yapan Bemko Tekstil, merkez Seyhan ilçesi Mestanzade Mahallesindeki 3 katlı imalathanesinde son sistem bilgisayarlı makinelerle üretimini sürdürüyor.

Modelist, stilist, makine ustaları gibi onlarca insana istihdam imkanı sağlayan, Ankara, Malatya, Kayseri, Kahramanmaraş, Çorum, Mersin, Adıyaman, Osmaniye, Silifke, Tarsus, Ceyhan, Kadirli, Kozan, il ve ilçelerinde bayilikleri bulunan Bemko Tekstil, aynı zamanda Adana Giyim Markaları Derneği (AGİMAD) üyesi.
Okullara da Lacoste ve Swith imalatı da yapan firma, bölgede son derece iddialı bir konumda.


2-14 yaş grubuna hitap eden yaklaşık 240 çeşit ürün imal eden Bemko Tekstil, yurt içi ve yurt dışı fuarlarda boy gösteriyor. Yurt dışında tertiplenen çocuk fuarlarına katılarak sektöründeki gelişmeleri ve modayı yakından takip ederek bunu modellerine uygulayan Bemko Tekstil, özellikle penye ürünlerde öncü rol üstlenmiş bulunuyor.


Şirket ortaklarından Bekir Koca imalat bölümünü yönetirken, Mehmet Koca da Kocavezir Mahallesi Pazarlar Caddesi üzerindeki Showroom da müşteri ilişkileri ve satış işlerini yürütüyor.


Mehmet Koca, firma olarak hedeflerinin modayı yakından takip eden, kaliteli ve ucuz ürünlerle yurt çapında büyüyerek sonra da yurt dışına açılmayı hedeflediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2008 Pazar 17:31:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?