2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

'Ben kimseyi öldürmedim'

Adana’da, kız arkadaşıyla lezbiyen ilişki yaşadığı iddia edilen erkek görünümlü 18 yaşındaki Zeynep Yılmaz tarafından bıçaklanarak öldürülen 18 yaşındaki Fatih Yoldaş’ın, aralarında bir polis memurunun da bulunduğu yakınları, hastanede tedavi gören katil zanlısının odasına girmek istedi.

Polisler, ölenlerin yakınlarını son anda farkedip uzaklaştırdı. Başından bıçakla yaralandığı iddia edilen katil zanlısı kız ise, cinayeti kendisinin işlemediğini iddia etti.

Adana İdmanyurdu’nun bayan futbol takımında bir süre futbol da oynayan Zeynep Yılmaz, iddiaya göre lezbiyen ilişki yaşadığı 17 yaşındaki S.K. ve P.K. ile geçen cuma günü yolda sohbet etmeye başladı. Bu sırada P.K.’nın erkek arkadaşı Nezihe Yalvaç Anadolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencisi Fatih Yoldaş, kızların yanına gelerek Zeynep Yılmaz’a "Neden benim kız arkadaşımı rahatsız ediyorsun. Ondan uzak dur" diye bağırarak tartışmaya başladı. Olayın kavgaya dönmesi üzerine birbirine giren taraflardan Zeynep Yılmaz, iddiaya göre üzerinde taşıdığı bıçakla Fatih Yoldaş’ı bıçaklayarak öldürdü. Kavga sırasında kendisi de başından yaralandı. Katil zanlısı kız Adana Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi’nde tedavi altına alındı.

’Ben öldürmedim’

Tedavisi devam ettiği için ifadesi alınamayan katil zanlısı kızın ise, hastanede çevresine kimseyi bıçaklamadığını söylediği öne sürüldü. Kavgada bıçağı başkasının kullanmış olabileceğini iddia eden Zeynep Yılmaz, "Bir anda kavga başladı. Yüzüme yediğim yumrukla geriye doğru düştüm. Başımı bir anda bir yere çarptığımı hatırlıyorum. Ancak gerisini bilmiyorum. Orası çok kalabalıktı. Uzun boylu birinin bıçakları alıp gittiğini gördüm. Muhtemelen bıçağı başkası kullanmış olabilir. Ben kimseyi öldürmedim" dediği belirtildi.

Katil zanlısı kızın saldırıya uğrama ihtimali üzerine hastanede sıkı güvenlik önlemleri alındı. Servis kapısında 2 polis memurunun nöbet tuttuğu belirtilirken soruşturma başlatıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 10:51:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?