2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Beni gelinim yoldan çıkardı

Gelininden 2 çocuğu olduğu DNA testiyle kanıtlanan ve 17 yıl hapsi istenen kayınpeder, ‘Onunla 2 kez birlikte olduk, ama kendi isteğiyle’ dedi.

ADANA’da, gelini 24 yaşındaki F.K.’ye 7 yıl tecavüz ettiği iddia edilen, bu ilişkiden 2 çocuğu olan kayınpederi 71 yaşındaki İzzettin K. hakkında, ‘Birden fazla ırza geçmek, alıkoymak, tahdit ve hakaret’ suçlarından 17 yıla kadar ağır hapis cezası istemi ile dava açıldı. Kendisini ‘Dede’ olarak bilen çocukların babası olan ve duruşmada tutuksuz yargılanmasına karar verilen İzzettin K., şunları söyledi:

Şeytana uymuşuz

‘Ben yapmadım desem yalan olur. Onunla 2 kez beraberliğimiz oldu. Ama zorla, tehditle olmadı. Kendi rızasıyla oldu. O beni yoldan çıkardı. ‘Çocuğumuz olmuyor’ diyerek beni kandıran o oldu. Şeytana uymuşuz. Kocasını istemiyordu. Geçinemiyorlardı. Oğlum da tecavüz iddialarına inanmıyor, ‘O, baştan beri beni istemiyordu. İsteseydi, böyle olmazdı’ diyor.’

Kayınvalidesini kıskandı

Gelinin, eşi 62 yaşındaki Z.K.’yi kıskandığını ileri süren İzzettin K.’ya bir destek de kızlarından geldi. İzzettin K.’nın kızları 28 yaşındaki N.K. ve 22 yaşındaki Y.K. de, ‘Yengemiz babamı kandırdı. İstese çocukları aldırabilirdi. Tecavüze uğradıysa çocukları niye yanında götürdü? Amacı, babamızın emekli maaşına, 2 katlı 300 metrekarelik evine konabilmek’ iddiasında bulundu.

Kocam bizi yakaladı

Savcılıkta, 7 yıldan bu yana silah tehdidiyle kayınpederinin tecavüzüne uğradığını öne süren F.K., ifadesinde, ‘Çocuklarım da kayınbabamdan. Eşim Ali’ye durumu anlattım, hiçbir şey yapmadı. Bir defasında eşim kayınbabamı bana tecavüz ederken yakaladı. ‘Bir daha olmasın’ diyerek sesini çıkartmadı. Artık dayanacak gücüm kalmadı’ diyerek şikáyetçi olmuştu
adana
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 09:43:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?