4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Benimle uğraşmak için yapılıyor'

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Kamu Görevlileri Etik Kurulu'nun hakkında verdiği kararın bugüne kadar hiçbir belediye başkanı hakkında verilmediğine dikkat çekerek, "Benimle uğraşmak için yapılıyor" dedi.

Durak, MHP İl Başkanlığı tarafından Seyhan ilçesi Barış Mahallesi Vefa Caddesi'nde düzenlenen açık hava toplantısında yaptığı konuşmada, Kamu Görevlileri Etik Kurulu'nun hakkında verdiği kararı değerlendirdi. Böyle bir kararın bugüne kadar hiçbir belediye başkanı hakkında verilmediğine işaret eden Durak, "Benimle uğraşmak için yapılıyor'' diye konuştu.

Kendisinin halkla beraber yürüdüğünü ifade eden Durak, "Ben Adanalılar'la beraber yürüyorum. Ben öyle onun bunun arkasına saklanıp, sahte gülücüklerle milleti kandırma niyetinde değilim'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kırgın olmadığının altını çizen Durak, şunları söyledi: "Bizim AK Parti'ye gönül veren insanlarla da sorunumuz yok, onların da oyunu istiyoruz. CHP'li kardeşlerin de oyunu istiyoruz. Çünkü biz partiler üstü siyaset ve hizmet için geliyoruz."

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Ahmet Özlü de, başkan seçilmesi halinde gerçekleştireceği hizmetleri anlattı. Özlü, Adana'nın en önemli sorunun işsizlik olduğunu, bunu da yatırımla çözmeyi planladıklarını vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 11:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?