30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Beraat etti ama 4 kurşunla öldürüldü

Adana’da komşusunun 18 yaşından küçük kızının kızlığını parmakla bozduğu iddiasıyla yargılanıp beraat eden 51 yaşındaki taksici İbrahim Muratoğlu, 4 kurşunla öldürüldü.

Muratoğlu, mahkemede zorla hiçbir şey yapmadığını, komşu kızı S.G. ile birbirlerini sevdiklerini söylemişti. Muratoğlu, kanıt olarak da S.G. ile çekilmiş sarmaş dolaş fotoğraflarını göstermişti.

ADANA’da komşusunun 16 yaşındaki kızı S.G’nin kızlığını parmağıyla bozduğu iddiasıyla yargılanıp beraat eden 51 yaşındaki İbrahim Muratoğlu, kurşunlanarak öldürüldü. Muratoğlu, iddiaya göre önceki gece durağa gelen kimliği belirsiz bir kişiyi 01 T 2059 plakalı taksisine alarak ayrıldı. 

Yaklaşık 20 dakika sonra aynı sokaktan silah sesleri geldiği ihbarını alan polis, olay yerine gittiğinde 2 çocuk babası Muratoğlu’nu tabancayla öldürülmüş olarak buldu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, Muratoğlu’nun kendisini öldüren kişi veya kişilerle sokakta tartıştığı, kaçmaya çalışırken 4 kurşunla tabancayla vurulduğu belirlendi. 

Olay Yeri İnceleme ekipleri, Muratoğlu’nun aracının bagajında bir bıçak ile bir kurusıkı tabanca buldu. Bir süre önce Adana 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde "cinsel istismar"dan 29 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Muratoğlu, 16 yaşındaki S.G’nin şikayetinden vazgeçmesi üzerine beraat etmişti. Muratoğlu, S.G. ile birlikte sarmaş dolaş çektirdikleri fotoğrafları ve kamera görüntülerini mahkemeye delil olarak sunmuş, "S.G. ile birbirimize aşığız. Aşk yaşıyoruz. Zorla hiçbir şey yapmadım" diyerek kendini savunmuştu.
Hürriyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2007 Salı 09:47:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?