3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Berivan intikam için öldürülmüş!

Adana'nın Karataş ilçesinde iple boğulan 5 yaşındaki kız çocuğunun öldürüldükten sonra tecavüze uğradığının ortaya çıkması köy sakinlerini şok etti. Tutuklanan kadının, ahırdaki yanan samanların intikamını almak için olayı planlandığı ortaya çıktı.

Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Sirkenli Köyü'nde 16 Haziran 2008'de iple boğularak öldürüldükten sonra drenaj kanalının kenarına atılan 5 yaşındaki Berivan K.'nin katil zanlısı olduğu tespit edilen S.K. (13) ve R.M.K. (13) adlı çocuklar ile F.K. ve T.K. adlı kadınlar tutuklanırken, köy sakinleri yaşanan olaydan tedirgin oldu.

Ahırdaki samanlarının yakılmasından öldürülen Berivan'ın annesi Yıldız K.'yı sorumlu tuttuğu bildirilen katil zanlısı Türkan K.'nın, küçük kızın cesedi bulunduktan sonra ailesine sarılarak, "Böyle vahşet görülmedi. Kanı yerde kalmayacak" diyerek ağladığı öğrenildi.

Türkan K. ile aralarında alacak verecek meselesi yüzünden geçmişe dönük dargınlık bulunduğunu belirten Berivan'ın ablası Dudu K., "Biz onlara para verdik. Ama geri ödemediler. Sonra samanları yandı. Bizi sorumlu tuttular. Oysa samanları elektrik kontağından çıkan yangın sonucunda yanmış. Ama yine de intikam almak için kardeşimi öldürdüler. Bir de cinayetten sonra gelip bize başsağlığı dilemişti. Bizlere sarılıp ağladı. 'Böyle vahşet görülmedi. Kanı yerde kalmayacak' demişti" diye konuştu.

Hala korku içerisinde yaşadıklarını belirten Dudu K., "Kardeşlerimi okula ben götürüyorum. Akşamları zaten evden dışarı çıkamaz hale geldik" şeklinde konuştu.
Akrabaları bir genç kız da, 5 yaşındaki bir çocuğa bu vahşetin yapılamayacağını söyleyerek olayı gerçekleştirenlere tepki gösterdi.

Köylüler ise hala olayın şokunu üzerlerinden atamadıklarını belirterek, bu vahşetin arkasında başkalarının da olabileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 17:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?