3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Beyazevler'e Yalçın Park

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce Beyazevler Mahallesi’nde yaptırılan Yalçın Park, Başkan Aytaç Durak tarafından hizmete açıldı.

Güzelyalı Mahallesi’nde yaptırılan ve görsel güzelliğiyle dikkat çeken Cumhuriyet Parkı’nı dün denetleyen Başkan Durak, bugün de Beyazevler Mahallesi’ndeki Yalçın Park’ın açılışını yaptı.

Mahalle Muhtarı Orhan Yalçın ve vatandaşların katıldığı parkı gezen Başkan Durak, yoğun ilgiyle karşılandı. Büyükşehir Belediye Bandosu ile Halk Oyunları ekiplerinin renk kattığı açılışta Başkan Durak, hemşehrileriyle tek tek sohbet etti.

Başkan Durak’ın etrafını saran Beyazevler Mahallesi sakinleri, Yalçın Park nedeniyle teşekkür ederken, ilçe belediyelerinin yapması gereken hizmetleri de Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığını söyledi.

Vatandaşlar, “Bu alan önceden boştu. Aslında buraya park yapmak ilçe belediyesinin görevi ama, siz yaptınız. Bu nedenle şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.
Yeşillendirme ve peyzaj uygulamalarıyla dikkat çeken Yalçın Park’ın açılışından sonra vatandaşlar Başkan Durak’ı alkışlarla uğurladı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 14:34:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?